dadadadaaddddI dagarna skickar vår ägare Mattias ut 1000 brev till olika företag runt om i landet, här skriver han själv om  det på sin blogg http://blogg.vk.se/mattiasxlundberg/:

”I dag ska jag och min marknadskoordinator Alexandra skicka brev till 1 000 företag i Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten och erbjuda att vi köper upp dom och att företagarna får fortsätta att arbeta i företagen även framöver, fast nu som anställda. Det är en form av uppköp vi genomfört tidigare med stor nytta för både oss själva och den uppköpte företagaren. Vi har fått större volymer och samordningsvinster och företagaren har sluppit ifrån all administration, arbetsgivaransvar och stress som det innebär att vara egen företagare – och företagaren har i vår regi fått det ekonomiskt ännu bättre. Win-win!”

Har du ett företag idag där du själv sliter med det administrativa och vill tillbaka till det som du är absolut bäst på, det som gjorde att du från början startade eget? Kontakta oss på Mattias X Lundberg AB (info@mxl.se) så kan vi berätta mer.